Var med på vår resa

mot världstoppen.

Stötta Gustav & Axel Aflodals skidsatsning

Företag
Vi håller på med en folkkär folksport som alla svenskar provat på. Vårt erbjudande är enkelt. Vi bjussar på vår inspirerande energi och framåtanda i kombination med associering till längdåkning som friskvård. Utöver skidåkningen är Gustav även tränare för alltifrån elitskidåkare och löpare till glada motionärer. Till vintern är målet för båda bröderna Aflodal att åka Olympiska spelen i Kina. Frågan till dig som företagare är om det skulle vara av intresse att kika på ett upplägg med personalhälsovård signerat Sveriges snabbaste skidtränare?

Vi kan i tillägg hjälpa er att synas i Östersundsområdet, Jämtlands största marknad. Sätt företagslogon på vår skidåkarbil som rullar i staden. Bilen väcker stor uppmärksamhet eftersom konceptet är nytt och ovanligt. ”Läsvärdet” är alltså grymt bra. Bilen andas sundhet med sina vintriga längdmotiv. Ett spännande och fräscht sammanhang att synas i för offensiva företagare. Ni kan såklart också vara med på våra tränings-/tävlingskläder. Vi engagerar oss på riktigt i våra partners för att kunna förklara för andra vad ni gör och vill. Vi gillar att nätverka in-real-life men framförallt i sociala medier. Vi ser till att visa upp er som ett företag som tar ansvar för de anställdas hälsa och där vi har roligt tillsammans. Inspirerande friskvård helt enkelt!

Privat
Gillar du längdåkning och vill stötta två av Sveriges mest lovande skidåkare? Även som privatperson kan du vara med på resan mot toppen. Många bäckar små, allt gör skillnad!

Kontakt
Gustav Aflodal, 073 028 26 46, gaflodal@gmail.com
Axel Aflodal, 072 208 33 20, aaflodal@gmail.com